خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه پروژه مهم محیط‌زیستی در کرج افتتاح می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1399 - 11:27
کرج - مدیرکل محیط زیست استان البرز گفت: حداقل سه پروژه محیط زیستی در راستای کاهش تولید پسماند توسط سازمان مدیریت پسماند تا آخر شهریور ماه افتتاح خواهد شد.
البرز،ساماندهي،زيست،دره،حلقه،كرج

به گزارش خبرگزاری مهر، فردین حکیمی اظهار کرد: نخاله‌های ساختمانی یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی در استان البرز است که با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته شاهد اقدامات خوبی در زمینه ساماندهی خاک و نخاله‌ها بوده ایم.
استاندارد سازی مرکز «حلقه دره»
وی افزایش ظرفیت تولید کارخانه کمپوست به ۸۰۰ تن در روز، احداث لندفیل مهندسی و بهداشتی، راه‌اندازی سیستم بازچرخانی شیرابه و احداث تصفیه خانه را از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری کرج جهت ساماندهی و استاندارد سازی مرکز «حلقه دره» دانست.
مدیرکل محیط زیست استان البرز در خصوص پسماندهای پزشکی مراکز بیمارستانی و درمانی نیز گفت: تفاهم نامه سه جانبه سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی البرز و سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج منعقد و با ایجاد فرایند مجزا، این نوع پسماندها، ساماندهی و تحت کنترل و نظارت کامل مدیریت می‌شوند.