کشف بیش از ۱۵ تن اقلام خوراکی احتکار شده در انزلی
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1399 - 08:41
رشت- فرمانده انتظامی انزلی از کشف ۱۵ تن و ۶۲۰ کیلوگرم اقلام خوراکی در انباری در این شهرستان خبر داد و گفت: ارزش کالاهای احتکار شده بیش از یک میلیارد ریال است.

سرهنگ سید جعفر جوانمردی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر برخورد با احتکار کنندگان کالا و اقلام مورد نیاز مردم، اظهار کرد: در بازرسی از یک انبار در شهرستان انزلی ۱۵ تن و ۶۲۰ کیلوگرم اقلام خوراکی احتکار شده در یک انبار کشف و ضبط شد.
سرهنگ جوانمردی افزود: کارشناسان ارزش این اقلام احتکار شده را یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
وی با اشاره به دستگیری متهم ۴۰ ساله و تشکیل پرونده و معرفی وی به مرجع قضائی، افزود: در بازرسی از این انبار هفت تن و ۵۰۰ کیلوگرم شکر، شش تن و ۵۰۰ کیلوگرم آرد، ۶۲۰ کیلوگرم روغن جامد و یک تن روغن خوراکی کشف شد.