خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق نیازی به نظامیان آمریکایی ندارد/ ضرر حضورشان بیشتر است

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 17:04
عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: عراق نیازی به نظامیان آمریکایی ندارد زیرا نیروهای عراقی توان حمایت از کشور را دارند و می توانند با هر خطر احتمالی مقابله کنند.
عراق،امنيت،آمريكا،راهبردي،نظاميان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغداد الیوم، کریم علیوی عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز چهارشنبه گفت: از اولویت های گفتگو راهبردی با آمریکا که قرار است در ژوئن آینده برگزار شود، خروج نظامیانش از عراق است.
وی افزود: عراق نیازی به نظامیان آمریکایی ندارد زیرا نیروهای عراقی توان حمایت از کشور را دارند و می توانند با هر خطر احتمالی مقابله کنند.
این عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق بیان کرد: ضرر ماندن نظامیان آمریکایی در عراق بیش از فایده حضور آنها است.
گفتنی است که اخیرا مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با متیو تولر سفیر آمریکا در بغداد دیدار و گفتگو کرده بود.
نخست وزیر عراق بر ضرورت همکاری و هماهنگی میان دو کشور در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی، مبارزه با تروریسم و آماده سازی برای گفتگوهای راهبردی میان آمریکا و عراق و تلاش برای حفظ امنیت و ثبات در منطقه و دور کردن خطر از آن تاکید کرده بود.