توزیع ۴۵۰هزار پرس غذا بین نیازمندان استان تهران با کمک جهادگران
ایسنا
|
اجتماعی و حوادث
|
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 15:47
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از توزیع ۴۵۰هزار پرس غذا بین نیازمندان استان تهران با کمک جهادگران، بسیجیان و امدادگران خبر داد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران از توزیع ۴۵۰هزار پرس غذا بین نیازمندان استان تهران با کمک جهادگران، بسیجیان و امدادگران خبر داد.
به گزارش ایسنا، سید ابوالفضل پرپنچی در مراسم اهدای بستههای معیشتی به نیازمندان با بیان اینکه حرکت عظیمی در کنار سایر نهادها برای رسیدن به امور محرومان شکل گرفته است، گفت: در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی بسته بندی ۳۰۰۰ بسته معیشتی انجام و در مجموع ۷۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان نقاط حاشیه نشین تهران و سایر مناطق حاشیهای توزیع خواهد شد.
پرپنچی با بیان اینکه امیدواریم با اجرای این رزمایش فقر جامعه را به حداقل ممکن برسانیم، ادامه داد: تاکنون ۴۵۰هزار پرس غذا تهیه و بین نیازمندان استان تهران با کمک جهادگران، بسیجیان و امدادگران توزیع شده است.
امیدواریم طرح اطعام مهدوی مانند طرح اکرام هرساله در کشور برگزار شود.
انتهای پیام