خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید گندم در شهرستان کارون از مرز ۲۰ هزار تن گذشت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 15:16
اهواز- رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان کارون گفت: بیش از ۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان کارون خریداری شده است.
گندم،كلزا،خريد،تن،خريداري

حسن حزبه ئیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خرید گندم و کلزا با همت و تلاش کشاورزان و پشتکار جهاد کشاورزی و تعاون روستایی در شهرستان کارون به رقم مناسب و خیره‌کننده‌ای رسید.
وی افزود: اکنون مرکز خرید گندم و کلزا ما مملو از این دو محصول استراتژیک است و انتظار داریم در زمینه حمل اقدامات لازم نیز صورت گیرد تا بتوانیم مابقی گندم و کلزا کشاورزانی را که به ما مراجعه می‌کنند، خریداری کنیم.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان کارون بیان کرد: به رغم تمامی مشکلات اعم از بیماری کرونا و… اما تلاش همکاران ما که باعث موفقیت در امر خرید گندم و کلزا شده است، مثال زدنی است به نحوی که تا امروز خرید گندم ما بیش از ۲۰ هزار تن و خرید کلزا به بیش از ۲۴۵۰ تن رسیده است؛ این در حالی است که در سال گذشته ۱۳ هزار و ۷۰۰ تن گندم و ۱۸۸۰ تن کلزا از کشاورزان خریداری صورت گرفته بود.
حزبه ئیان در پایان گفت: بیش از ۲ هزار تن از کلزا و بخشی از گندم خریداری شده حمل و به مقاصد مد نظر صادر شده است اما در زمینه صادرات گندم نیاز به سرعت بیشتری داریم چرا که ظرفیت مرکز خرید گندم ما تکمیل شده است.