خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی ایران و مالزی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 13:45
رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر مالزی تاکید کردند که آماده اند روابط تهران – کوالالامپور را در همه حوزه ها بویژه در حوزه اقتصادی، بیش از پیش گسترش و توسعه دهند.
ايران،مالزي،وزير،ياسين،روحاني،ويروس،اهميت،همكاري

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی و "محیی الدین یاسین" با بیان اهمیت تسریع در اجرای توافقات اجرایی دو کشور در حوزه های تجاری و مالی طی سالهای گذشته بویژه در دوره نخست وزیر سابق، تاکید کردند که از هیچ تلاشی برای تعمیق این همکاری ها که طی سالهای متمادی تداوم و ارتقاء یافته، دریغ نخواهند کرد.
رئیس جمهور ایران و نخست وزیر مالزی همچنین با تاکید بر اهمیت برجام و ضرورت حفظ این توافق، تحریمهای غیرقانونی آمریکا علیه ایران بویژه در شرایط حاضر را نقض حقوق بشر خواندند و اظهارداشتند که به حمایت از یکدیگر از مجامع بین المللی و مخالفت با تحریمها ادامه خواهند داد.
دو طرف همچنین شیوع ویروس کرونا را یک چالش جهانی دانستند و اشتراک نظر داشتند که ضروری است کشورهای اسلامی از ظرفیت های مشترک در کمک به یکدیگر درمبارزه با این ویروس بهره بگیرند.
دکتر روحانی و آقای یاسین گفتند که آماده اند از تجربیات ایران و مالزی در مبارزه با این بیماری بهره گرفته و در مسیر تامین اقلام بهداشتی و پزشکی همکاری کنند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران همچنین در این گفت وگو از نخست وزیر مالزی برای سفر به ایران در فرصت مناسب دعوت کرد.