اسدآبادیها مراقب درخت گردوی ۴۰۰ ساله هستند
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسدآباد گفت: درخت کهنسال ۴۰۰ ساله روستای ترخین آباد شهرستان همچنان سرزنده و با طراوت روال طبیعی خود را طی کرده و مردم نیز مراقب این درخت کهنسال واجد ارزش هستند.

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسدآباد گفت: درخت کهنسال ۴۰۰ ساله روستای ترخین آباد شهرستان همچنان سرزنده و با طراوت روال طبیعی خود را طی کرده و مردم نیز مراقب این درخت کهنسال واجد ارزش هستند.
کامران اکبریشایگان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه درختان کهنسال جایگاه بالایی در میراث فرهنگی کشور دارند، افزود: درخت ۴۰۰ ساله گردوی روستای ترخین آباد در جوار روستای هدف گردشگری ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور یکی از جمله آثار طبیعی بوده که در سوم مردادماه سال ۸۸ ثبت فهرست آثار ملی طبیعی کشور شده و با توجه به قدمت و کهنسالی و واجد ارزش بودن درخت، اهالی روستا مراقب این اثر طبیعی هستند و ثبت فهرست آثار ملی طبیعی شدن درخت در مراقبت هر چه بیشتر مردم از آن نقش مؤثری داشته است.
وی با بیان اینکه کارشناسان منابع طبیعی، جهادکشاورزی و میراث فرهنگی نیز از درخت گردوی ۴۰۰ ساله بازدیدهای لازم را انجام می دهند، یادآور شد: در طول سال با توجه به قرار گرفتن این درخت ۴۰۰ ساله در جوار روستای هدف گردشگری ملحمدره هر ساله دارای بازدیدکنندگان بسیاری از گردشگران و مسافران است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: این درخت ۴۰۰ ساله با قطر تنه هشت متر و طول بیش از ۲۰ متر هنوز هم دارای بار و ثمره است.
وی با اشاره به وجود ۳۰۰ سنگ قدیمی و باارزش از دوره اشکانیان و ساسانی تا زمان معاصر در شهرستان اسدآباد بیان کرد: برای راهاندازی موزه سنگ و عکسهای قدیمی اسدآباد نیازمند فضا و مکان مناسب هستیم.
اکبریشایگان یادآور شد: وجود موزه سنگ و عکس در شهرستان میتواند از نقش مؤثری در درآمدزایی، اشتغال و جذب گردشگر شهرستان برخوردار باشد.
به گزارش ایسنا، شهرستان اسدآباد دارای ۱۵۸ آثار تاریخی و باستانی بوده که ۵۸ اثر آن ثبت آثار ملی کشور شده اند.
انتهای پیام