خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژاپن با تحریم‌های آمریکا همراه نشود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 12:17
سفارت ایران در توکیو، از دولت ژاپن خواست که از قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت حمایت کرده و با تحریم‌ها علیه ایران همراه نشود.
ايران،كرونا،سياست،آمريكا،توكيو،سفارت

سفارت ایران در توکیو:
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن امروز چهارشنبه در صفحه توئیترش با اشاره به تلاش آمریکا برای اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «‏جامعه بین المللی غیر از رژیم آمریکا، موافق تحت فشار قرار گرفتن کشور‌ها در شرایط مقابله با کرونا نیستند.»
در این توئیت آمده است: «انتظار داریم در مجامع بین‌المللی به ویژه سازمان بهداشت جهانی و با توجه به روابط دوستانه و سنتی ایران و ژاپن، توکیو از قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت سازمان ملل حمایت و با تحریم‌ها همراه نشود.»
دولت آمریکا که در راستای سیاست فشار حداکثری و به ویژه بعد از خروجش از برجام دست از اعمال تحریم‌ها علیه ایران برنداشت، در شرایط شیوع کرونا و مبارزه ایران با این ویروس نیز کماکان به این سیاست خود ادامه داد و حتی در مسیر اعطای وام صندوق بین‌المللی پول به ایران برای مبارزه با کرونا سنگ اندازی کرد و این روز‌ها نیز در تلاش برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران است.
انتهای پیام/