خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای اتمام نوسازی خانه‌های تخریبی سیل گلستان تا پایان خرداد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 - 10:16
استاندار گلستان با اشاره به روند بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل، اظهار کرد: تلاش داریم تا پایان خردادماه عملیات اجرایی همه ۷۵۰۰ واحد احداثی در مناطق سیل‌زده را به اتمام رسانیم.
نوسازي،عمليات،مدرسه،مناطق،سيل،گلستان،بازسازي

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به روند بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل، اظهار کرد: تلاش داریم تا پایان خردادماه عملیات اجرایی همه ۷۵۰۰ واحد احداثی در مناطق سیل‌زده را به اتمام رسانیم.
هادی حق‌شناس در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل استان اظهار کرد: عملیات نوسازی واحدهای تعمیری در سال گذشته خاتمه یافت و تاکنون عملیات ساخت بیش از ۹۰ درصد واحدهای مسکونی سیل‌زدگان نیز پایان‌یافته است.
وی بابیان اینکه تمامی مدارس تعمیری در سال گذشته نوسازی شده‌اند، افزود: از ۲۴ مدرسه احداثی، ۲۰ مدرسه تا پایان مردادماه و قبلاً شروع سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری خواهد رسید و عملیات ساخت ۴ مدرسه نیز تا پایان سال به اتمام می‌رسد و در مجموع برای احداث این ۲۴ مدرسه از منابع مختلف قریب به ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود.
استاندار گلستان یادآور شد: تاکنون ۱۰۹ میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی پرداخت شده که در این میان برخی صد درصد خسارت خود را دریافت کرده‌اند و برای پرداخت خسارت باقی کشاورزان منتظر ابلاغ اعتبار هستیم.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری گلستان، حق‌شناس بیان کرد: تلاش دستگاه‌های اجرایی و همراهی بانک‌ها در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل قابل تقدیر است و امیدواریم با بهره برادری از سدهای استان، زهکشی اراضی و لایروبی رودخانه‌ها از حوادث احتمالی آتی جلوگیری کنیم.
انتهای پیام