روایتگری خانوادههای شهدا در تاریخ انقلاب ماندگار شود
معاون استاندار لرستان گفت: اگر بنا بر حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باشد، باید مستندسازی و روایتگری خانوادههای شهدا و ایثارگران در تاریخ انقلاب ماندگار شود.

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان گفت: اگر بنا بر حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باشد، باید مستندسازی و روایتگری خانوادههای شهدا و ایثارگران در تاریخ انقلاب ماندگار شود.
محمود ثمینی در جلسه ویدئو کنفرانس شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت لرستان که شامگاه بیست و دوم اردیبهشت در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی توسط امام خمینی معمار کبیر انقلاب پایهگذاری، با همت و یاری مردم شکل گرفت و خونهایی که در هشت سال دفاع مقدس ریخته شد موجب استواری نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
وی تصریح کرد: شهدای انقلاب با ایثار خون خود و از خودگذشتگیهای خانوادههای آنان در جبهههای جنگ حق علیه باطل، اهداف این نظام را پایدارتر از همیشه کرده است از اینرو خانوادههای معزز آنان باید تکریم شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اینکه اگر بنا بر حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باشد، باید مستندسازی و روایتگری خانوادههای شهدا و ایثارگران در تاریخ انقلاب ماندگار شود، افزود: فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت به شیوههای جالب، جذاب و واقعگرایانه از نسل فعلی به نسل آینده منتقل شود که اگر اینگونه باشد نظام انقلاب اسلامی تا ظهور امام زمان هیچ گزندی نخواهد دید.
ثمینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب خود بزرگ جانباز این نظام هستند، خاطرنشان کرد: در قبال ایثار و از خودگذشتگی پرچمداران هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم که از کیان نظام و حرم معصومین دفاع کردند، باید قدردان و قدرشناس باشیم.
وی با تأکید بر اجرای قانون در راستای خدمت به ایثارگران و خانوادههای آنان اضافه کرد: کمترین خدمت به این عزیزان اجرای صحیح قانون و دفاع از حقوق تعریف شده آنان است.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تأمین اعتبار موضوع کمیتههای علمی و آموزش و پایاننامههای مربوط به ایثار و ایثارگری را در دستور کار قرار دهد.
ثمینی ادامه داد: تسطیح و بهسازی راههای دسترسی به گلزار شهدای روستاها بهعنوان یک مطالبه توسط راه و شهرسازی و حملونقل و پایانههای استان، بهعنوان دستگاههای متولی انجام گیرد.
انتهای پیام