خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم ایجاد ساز و کار ارزیابی مستمر مراکز پژوهشی دانشگاه تهران

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 09 اسفند 1397 - 11:01
رئیس دانشگاه تهران گفت: باید برنامه ریزی صورت گیرد تا ساز و کار ارزیابی مستمر مراکز و موسسات پژوهشی این دانشگاه طراحی و اجرا شود.
دانشگاه،پژوهشي،موسسات،مراكز،ارتباط،تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، محمود نیلی احمدآبادی در نشست سالانه رئیس دانشگاه تهران با مدیران مراکز و موسسات پژوهشی این دانشگاه ضمن بیان سیاست‌های دانشگاه در ارتباط با مراکز و موسسات پژوهشی به نقش و جایگاه اثرگذار آنها پرداخته و آسیب‌های پیش رو را برشمرد.
وی با بیان اینکه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردارند، افزود: مدیران مراکز و موسسات پژوهشی دانشگاه باید ضمن ارتباط مستمر با صنعت و جامعه، مسائل و مشکلات آنها را درک و در مسیر ارائه راه حل برای آنها گام بردارند.
رئیس دانشگاه تهران همچنین از حوزه پژوهشی این دانشگاه خواست سازوکار ارزیابی مستمر مراکز و موسسات پژوهشی را طراحی و اجرا کنند.
محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران نیز در این جلسه به ظرفیت‌های موسسات نوع سوم دانشگاه اشاره کرد و گفت: توسعه این موسسات از اولویت‌های حوزه پژوهشی این دانشگاه است.
در این نشست، درخصوص ایجاد شبکه موسسات پژوهشی دانشگاه‌های عضو AUAP، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و تبادل استاد و دانشجو، ارتباط مستمر با رویکرد نهاد سازی و فعالیت‌های بلند مدت، استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های عضو اتحادیه در پروژه‌های بین‌المللی، توجه به حوزه علوم انسانی و اجتماعی در ارتباط با اتحادیه و توسعه همکاری‌های بین‌المللی از طریق مشارکت دانشگاه‌های خارجی عضو اتحادیه با مراکز و موسسات پژوهشی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.