خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناراحتی بازیکنان ذوب آهن از مشکلات مالی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 21:07
بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن به دلیل مشکلات مالی از مدیران باشگاه ناراحت هستند.
ذوب،آهن،بازيكنان،باشگاه،فوتبال،ناراحتي

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن پس از گذشت حدود ۲۱ هفته از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تنها ۴٠ درصد از قرارداد خود را دریافت کرده اند که این موضوع باعث نارضایتی آن‌ها شده است.
ناراحتی بازیکنان سبب شد که مدیران ذوب آهن به بازیکنان تیمش قول بدهند که ظرف روز‌های آینده بخشی از مطالبات آن‌ها را به حساب شان واریز خواهند کرد تا مشکلات مالی حل شود.
بیشتر بخوانید: ۳ عضو بازنشسته در باشگاه ذوب آهن
در لیگ نوزدهم بسیاری از تیم‌ها مشکل مالی دارند و ذوب آهن یکی از تیم‌هایی است که تا حالا پرداختی زیادی به بازیکنانش نداشته است و همین موضوع سبب ناراحتی و عصبانیت آن‌ها شده است.
لازم به ذکر است، میودراگ رادولوویچ، سرمربی مونته نگرویی ذوب آهن که حدود ۲ ماه قبل ایران را ترک کرد، با درخواست باشگاه ذوب آهن در حال بازگشت به ایران است تا با اجازه ستاد مقابله با کرونا تمرینات ذوبی‌ها را آغاز کند.
انتهای پیام/