جهاد دانشگاهی تبلور یک تشکیلات گام دومی است
منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس یازدهم در دیدار با مسئولین جهاد دانشگاهی استان گفت: مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم» در جایی مانند جهاددانشگاهی بهخوبی زمینهساز پیشرفت در همه عرصهها شده است و جهاد دانشگاهی تبلور و مثال بارز یک تشکیلات گام دومی است.

ایسنا/قزوین منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس یازدهم در دیدار با مسئولین جهاد دانشگاهی استان گفت: مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم» در جایی مانند جهاددانشگاهی بهخوبی زمینهساز پیشرفت در همه عرصهها شده است و جهاد دانشگاهی تبلور و مثال بارز یک تشکیلات گام دومی است.
در این جلسه دکتر فاطمه محمدبیگی، منتخب مردم قزوین البرز و آبیک در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به برکت جمهوری اسلامی و مردم سالاری با اتکا به توانمندیهای داخلی و ثبات و امنیت کشور ما توانستیم موتور پیشران کشور را در عرصههای مختلف به دست جوانها بسپاریم.
وی ادامه داد: مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم» در جایی مانند جهاددانشگاهی بهخوبی زمینهساز پیشرفت در همه عرصهها شده است و جهاد دانشگاهی تبلور و مثال بارز یک تشکیلات گام دومی است و اگر ما بخواهیم نظام سازی و تمدن سازی را بر اساس انقلاب اسلامی انجام بدهیم نیاز به نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی داریم که اصول حرکتی آنها با جوانان مؤمن انقلابی است.
منتخب مردم قزوین البرز و آبیک در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گام دوم انقلاب انقلاب توسط رهبری کلید خورده است آینده خوبی برای جهاد دانشگاهی متصور خواهد بود درست است که محدودیتهایی به خاطر کرونا ایجاد شده اما همین محدودیتها باعث ایجاد فرصتهایی خواهد شد که در آیندهای نزدیک شاهد آن خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و پژوهش و همچنین ایجاد اشتغال برای جوانان مطالبی را بیان کرد و افزود: جهاد دانشگاهی میتواند در حوزههای مختلف مانند صنایع تبدیلی، گلخانه داری و گیاهان دارویی با برنامهریزی ورود پیدا کند و بازارچههای جدید شغلی برای جوانان ایجاد کند.
محمدبیگی گفت: در حوزههای گردشگری و هتل داری نیز جهاد دانشگاهی میتواند در بخش آموزش، دورههای مختلفی را داشته باشد؛ همچنین میتواند دورههای توانمندسازی برای مربیان عفاف و حجاب داشته باشد، طلاب، دانشجویان و بانوان فعالی هستند که میتوانند آموزش ببینند و سپس در مکانهایی مانند مدارس و دانشگاهها بهعنوان مربی ورود پیدا کرده و فعالیت خود را به صورت مستمر انجام دهند.
تلاش برای رسیدن به هدف، فرهنگ سازمانی جهاد دانشگاهی است
به گزارش ایسنا، فرشاد پیله چی رئیس جهاد دانشگاهی قزوین نیز در این دیدار ضمن اشاره به ظرفیتها و بضاعتهای جهاد دانشگاهی به ارائه طرحهای این مجموعه پرداخت.
پیله اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد عمومی غیردولتی است و فرهنگ سازمانی که در این نهاد وجود دارد به این صورت است که همواره کارمان را با یک هدف معین آغاز میکنیم و باید به اندازهای تلاش کنیم که کار را به نتیجه برسانیم.
این مسئول بیان کرد: در جهاد دانشگاهی پایانی برای یک فعالیت وجود ندارد مگر اینکه به نتیجه برسد و پیوست اجرایی همه پروژههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی باید به صورت ملموس در جامعه مشاهده شود.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد از فعالیتهای جهاددانشگاهی استان، تصریح کرد: سال گذشته به لطف خداوند متعال همه فعالیتهای جهاد دانشگاهی طبق برنامه توسعهای که داشتیم پیش بردیم هرچند که در اوایل اسفند ماه موضوع شیوع کرونا نه تنها برنامه جهاد دانشگاهی که برنامهریزی کل کشور را برهم ریخت.
پیله چی به زیرمجموعههای جهاد دانشگاهی از جمله معاونت فرهنگی، پشتیبانی، آموزشی، پژوهشی، ستفا و مرکز علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: در حوزه تجاری سازی روی موضوع معماری و در حوزه پژوهش روی موضوع سلامت سرمایهگذاری کردیم و به صورت تخصصی وارد عمل شدیم.
وی در خصوص فعالیتهایی که جهاد دانشگاهی در زمان شیوع کرونا به آن پرداخته است مطالبی را بیان و تشریح کرد: راه اندازی فروش اینترنتی از طریق یک سایت که در حقیقت کمک و خدمت به مردم بود و به لحاظ مالی برای جهاد آورده مالی نداشت، راه اندازی دورههای آموزش مجازی که قرار بود در آینده به آن بپردازیم که شیوع کرونا این فعالیت مجازی را جلو انداخت و همکاری با یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری قزوین در زمینه ساخت و فروش دستگاه ضد عفونی کننده اوزون از جمله فعالیتهای ما بود که همچنان هم ادامه دارد.
این مسئول با اشاره به فعالیتهای گوناگون جهاددانشگاهی قزوین در حوزه سلامت، عنوان کرد: راهاندازی مرکز جامع توانبخشی و طب تسکینی طی تعامل با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و افتتاح مرکزشیمیدرمانی سرطان در یک دو سال اخیر اتفاق افتاده است و طی یک پایش در سال ۹۸ مشخص شده است ۱۸ هزار نفر از خدمات سلامت جهاد دانشگاهی استفاده کردهاند.
وی ادامه داد: در بخش آموزش ۲۰ هزار نفر از قزوینیها در مرکز آموزش جهاد دانشگاهی آموزش دیدهاند؛ در حوزه ستفا هم تصمیم بر آن شد که این مرکز به دو بخش توانمند سازی و تجاری سازی تبدیل شود و زیر نظر معاونتهای آموزش و پژوهش فعالیت خود را داشته باشد.
به گزارش ایسنا در این دیدار معاونین جهاد دانشگاهی قزوین نیز به معرفی فعالیتهای خود پرداختند.
انتهای پیام