خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح امنیت اجتماعی در اردبیل / 256 ‌اخلالگر و توزیع‌کننده مواد مخدر دستگیر شدند + فیلم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 13:58
فرمانده ‌انتظامی استان اردبیل گفت: در راستای برقراری امنیت اجتماعی 256 نفر اخلالگر نظم و امنیت و توزیع کننده مواد مخدر در استان اردبیل دستگیر شدند.
اردبيل،استان،مخدر،مواد،دستگير،انتظامي

سردار هوشنگ حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: در پی اجرای امنیت اجتماعی در اردبیل همکاران فرماندهی نیروی انتظامی استان اردبیل تلاش شبانه‌روزی دارند و در این راستا از هیچگونه تلاشی دریغ نمی‌کنند.
وی با اشاره به اینکه 256 اخلالگر توسط همکاران استان اردبیل اردبیل دستگیر شد و افزود: در پی اجرای امنیت اجتماعی در استان اردبیل نیروی انتظامی استان موفق شد در این رابطه 93 نفر را در بحث مبارزه با سرقت، حدود 43 نفر را در ارتباط با بحث مواد مخدر و حدود 120 نفر را در ارتباط با موضوعات تهیه و توزیع مواد مخدر شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده ‌انتظامی استان اردبیل بیان کرد: اکثر دستگیر شدگان متجاهر به بحث توزیع کنندگان مواد مخدر و مصرف کنندگان مواد مخدر بودند که از این دستگیر شدگان بیش از 10 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شده است.
حسینی تصریح کرد: از مهم‌ترین هدفگذاری‌ها و اولویت‌های نیروی انتظامی استان ایجاد امنیت در شهر بوده که در راستای دستیابی به این مهم با هر گونه اقدام به ایجاد اخلال و اخلاگران برخورد‌های جدی و قانونی می‌شود و متهمین و ماشین‌های توقیف شده به همراه پرونده به مراجع قضایی استان اردبیل تحویل داده شدند.
انتهای‌پیام/141/ش