خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 3.1 درصدی اهدای خون در گلستان/ کمبود جدی در برخی گروه‌های خونی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 13:25
مدیرکل انتقال خون گلستان از کاهش 3.1 درصدی اهدای خون از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون خبر داد و گفت: در برخی گروه‌های خونی با کمبود جدی مواجه هستیم.
خون،خوني،مراجعه،انتقال،استان

سیدصادق بنی‌عقیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان اظهارداشت: میزان اهدای خون از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون نسبت به مدت مشابه سال قبل آن، حدود 3.1 درصد کاهش یافته است.
وی افزود: این کاهش با وجود بیماری کرونا و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان قابل پیش‌بینی بود اما ما در استان بیش از 3 هزار و 500 بیمار خاص داریم که نیاز آنان به فرآورده‌های خونی ثابت است.
مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به استقبال بانوان از اهدای خون گفت: امسال مراجعه کنندگان خانم 13 درصد رشد داشته و میزان خون‌گیری از آنان نیز 35 درصد بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه در برخی گروه‌های خونی با کمبود جدی مواجه هستیم، افزود: در گروه‌های خونی A مثبت و منفی و B مثبت با کمبود مواجه هستیم و از مردم می‌خواهیم در شب‌های قدر با مراجعه به مراکز انتقال خون در این امر خداپسندانه و برای کمک به بیماران، مشارکت کنند.
بنی‌عقیلی همچنین به طرح پلاسماگیری از بهبودیافتگان کرونایی اشاره کرد و گفت: این طرح از هفته گذشته در استان آغاز شده و افراد پس از بهبودی می‌توانند با در دست داشتن مستندات و مدارک خود به مرکز انتقال خون گرگان مراجعه کنند.
انتهای پیام/581/ ت