خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال ۵ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در قزوین اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 12:17
قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: براساس برنامه اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید بیش از ۵ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در اراضی کشاورزی این استان اجرا می‌شود.
استان،نوين،آبياري،هكتار،اجراي،خمسه،كشاورزي،طرح

‌به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خمسه پیش از ظهر سه شنبه در اولین جلسه ستاد سامانه‌های نوین آبیاری که با حضور عیسی قبادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد به برنامه و عملکرد توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در استان اشاره کرد و افزود: طی سال گذشته ۸۳۸۵ هکتار سامانه نوین آبیاری در قالب ۳۳۰ طرح در استان اجرا که از این میزان ۵۳۲۶ هکتار در قالب ۱۷۸ طرح اجرا و به پایان رسیده است.
به گفته‌ی وی؛ همچنین ۳۰۶۲ هکتار از اراضی کشاورزی استان با ۶۲ طرح در دست اجرا است.
وی اظهار داشت: استان قزوین در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری نسبت به سطوح ابلاغی با ۱۱۷ درصد پیشرفت رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است.
خمسه تصریح کرد: همچنین این استان در بین سایر استان‌های کشور از نظر پیشرفت فیزیکی طرح توسعه سامانه‌های نوین در سال گذشته رتبه پنجم را به خود اختصاص داد.
وی یادآور شد: بعد از سفر ریاست محترم جمهوری به استان قزوین؛ و اجرای مصوبه ۲۰ هزار هکتار جهش خوبی را در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: پتانسیل استان در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری سالانه بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ هکتار بود که این میزان در حال حاضر به بیش از ۵ هزار هکتار افزایش یافته است.
خمسه با اشاره به این نکته که هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مستعد اجرای سیستم‌های نوین آبیاری است یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۵۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با وجود افزایش قیمت تجهیزات تلاش کرده ایم با تخصیص و جذب اعتبارات؛ طرح‌های نیمه تمام را عملیاتی کنیم.
خمسه عدم ثبات قیمت لوله و تجهیزات و اتصالات را مهمترین مشکل کشاورزان در زمینه تأمین خود یاری ذکر کرد.