خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت شغلی کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت پیگیری می‌شود

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 10:25
یک مقام مسئول گفت: در پی نگرانی کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت، رئیس سازمان خصوصی سازی قول حفظ امنیت شغلی و پرداخت معوقات کارکنان تعاونی ها را داده است.
كاركنان،سهام،سازمان،تجمع

این مقام مسئول در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در پی نگرانی کارکنان تعاونیهای سهام عدالت درباره امنیت شغلی که منجر به تجمع آنها مقابل وزارت اقتصاد شد، جلسه‌ای با حضور دو نفر از نمایندگان کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت شرکت کننده در این تجمع اعتراضی صنفی، رئیس سازمان خصوصی سازی و معاون معاونت واگذاری سهام و بنگاه‌های آن سازمان برگزار شد.
این مقام مسئول که خواست نامش در خبر ذکر نشود، افزود: ماحصل جلسه مقرر شد که ریاست سازمان خصوصی سازی چالش امنیت شغلی و پرداخت معوقات کارکنان تعاونی‌های شهرستانی را مرتفع کرده و این موضوع در شورای عالی بورس مطرح گردد.