سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلاتان به میلان بازگشت

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 10:05
ستاره سوئدی روسونری سرانجام به میلان بازگشت.
ميلان،تمرينات،زلاتان،قرنطينه،سوئدي،بازگشت،بازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، همانطور که انتظار می‌رفت، زلاتان ابراهیموویچ به منظور از سرگیری تمرینات با تیم فوتبال میلان به ایتالیا بازگشت و حالا باید طبق پروتکل‌های بهداشتی دو هفته در قرنطینه خانگی باشد و پس از آن می‌تواند به هم‌تیمی‌هایش در میلان برای شرکت در تمرینات ملحق شود.
مهاجم سوئدی روسونری در پی به تعلیق در آمدن بازی‌های سری A در نتیجه شیوع ویروس کرونا به زادگاهش بازگشته بود.
او اخیراً به منظور حفظ آمادگی‌اش با تیم هاماربی سوئد در شهر استکهلم تمرینات خود را از سرگرفته بود، باشگاهی که سال گذشته 23.5 درصد از سهامش را خرید و مالک مشترک این باشگاه سوئدی شد.
زلاتان 38 ساله پس از پایان دوره 14 روزه قرنطینه باید تست‌های پزشکی مربوطه را بدهد و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد، ابتدا به تمرین اتفرادی خواهد پرداخت، اگرچه تا آن موقع میلان ممکن است تمرینات گروهی‌اش را از سربگیرد.
ایبرا پس از دو فصل بازی برای لس‌آنجلس گلکسی در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی اخیر با قراردادی 6 ماهه به میلان بازگشت و تا به اینجای کار در 10 بازی از رقابت‌های مختلف، آمار 4 گل‌زده و یک پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.
انتهای پیام/