خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوزیل با آرسنال تمدید نمی کند

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 09:00
مسوت اوزیل قصد ندارد قراردادش را با آرسنال تمدید کند و بعد از اتمام کارش در آرسنال از این تیم جدا می شود.
تيم،آرسنال،رفتن،قرارداد،قصد،نماينده،لندني،فنرباغچه

مسوت اوزیل قصد ندارد قراردادش را با آرسنال تمدید کند و بعد از اتمام کارش در آرسنال از این تیم جدا می شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز، مسوت اوزیل هافبک آرسنال بعد از اتمام قراردادش این تیم را ترک خواهد کرد.
این خبر را نماینده فوتبالیست آلمانی به زبان آورد.
براین اساس قرارداد اوزیل با توپچی ها تا تابستان سال ۲۰۲۱ اعتبار دارد و طبق گفته ارکوت سوگوت نماینده اوزیل، این قرارداد تمدید نخواهد شد.
نماینده و مدیربرنامه های مسوت اوزیل گفت: قرارداد مسوت در سال بعد منقضی می شود.
هیچ تغییری در این زمینه ایجاد نخواهد شد.
آنچه در انتظار ما در آینده است رفتن او از آرسنال خواهد بود، این مسئله را زمان خواهد گفت.
مسوت ۳۲ ساله خواهد شد و چند سال دیگر بازی خواهد کرد.
در این زمینه اوزیل و خانواده اش تصمیم می گیرند.
او درباره احتمال رفتن اوزیل به فنرباغچه گفت: من نمی توانم درباره علاقه فنرباغچه چیزی بگویم ، زیرا من حق ندارم مطابق اصل محرمانه در این باره صحبت کنم.
در فصل جاری لیگ برتر که به دلیل ویروس کرونا به حالت تعلیق درآمده ، مسوت اوزیل در ۱۸ مسابقه شرکت کرد ، ۱ گل به ثمر رساند و ۲ پاس گل داد.
البته مسوت اوزیل قصد داشت در روز پایانی نقل و انتقالات زمستانی از این تیم جدا شود که سران تیم لندنی با این درخواست موافقت نکردند.
مسوت اوزیل که هفته‌ای ۳۵۰ هزار پوند از آرسنال دستمزد دریافت می‌کند، در این فصل نتوانست در تیم اونای امری جا بیفتد و بعد از حضور مایکل آرتتا نیز تغییر چندانی در بازی او ایجاد نشد و به همین خاطر او قصد رفتن از این تیم لندنی را دارد.
انتهای پیام