خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی بازارچه دوه‌چی اطفاء شد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 08:22
سرپریت سازمان آتش‌نشانی تبریز گفت: آتش سوزی کارگاه تولیدی کفش در بازارچه دوه‌چی تبریز اطفاء شد.
آتش،تبريز،اطفاء،نشانان،كفش

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپریت سازمان آتش‌نشانی تبریز گفت: آتش سوزی کارگاه تولیدی کفش در بازارچه دوه‌چی تبریز اطفاء شد.
هادی بدری در تشریح این خبر اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۱ دوشنبه با اعلام به موقع وقوع حادثه از سوی شهروندان به سازمان آتش نشانی تبریز، آتش سوزی کارگاه تولید کفش در بازار دوه چی به سرعت توسط آتش نشانان ایستگاه شماره شش و یک اطفاء شد.
وی اضافه ‌کرد: آتش نشانان به سرعت به محل حادثه اعزام شده و این آتش سوزی را در دقایق اولیه مهار و اطفاء حریق کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، وی در خاتمه بیان کرد: واکنش سریع عملیاتی آتش نشانان مانع از گسترش و سرایت حریق به انبار کارگاه تولیدی کفش شد.
انتهای پیام