خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله داعش به یک مرکز امنیتی عراق در دیالی/ مقابله حشد شعبی با داعشی‌ها در خانقین

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 - 05:37
عناصر داعش یک مرکز ایست و بازرسی را در دیالی عراق هدف قرار دادند و همزمان نیروی حشد شعبی در استان مذکور به شدت با داعشی‌ها درگیر شدند.
عناصر،نيروهاي،ديالي،دوشنبه،شهرستان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از السومریه نیوز، داعش دوشنبه شب با پرتاب نارنجک دستی، یک مرکز ایست و بازرسی شهرستان المقدادیه استان دیالی را هدف قرار داد.
بر اساس این گزارش، در این حمله داعش به هیچ یک از عناصر داعش آسیبی وارد نشده است.
دیشب همچنین نیروهای حشد الشعبی با عناصر داعش در شهرستان «خانقین» استان دیالی درگیر شده و با تروریست‌ها تبادل آتش کردند که در نتیجه آن عناصر داعشی مجبور به فرار شدند.
در همین ارتباط، شبکه المیادین به نقل از یک منبع نظامی عراق خبر داد که نیروهای امنیتی حمله داعش در جاده «صینیة-حدیثة» را دفع کردند که در نتیجه آن یک نیروی عراقی کشته شد.
نیروهای حشد شعبی عراق دیروز دوشنبه 15 تروریست داعشی را در داستان نینوی دستگیر کردند.
انتهای پیام