خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسیب ۲۰ میلیارد یورویی صنعت گردشگری ایتالیا در پی شیوع کرونا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 - 20:05
در دوران همه گیری ویروس کرونا در ایتالیا و در فاصله ماه‌های مارس و مه امسال، گردشگری این کشور حدود ۲۰ میلیارد یورو زیان دیده است.
ايتاليا،كشور،كرونا،مارس،ويروس،مه،اسفند

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "آسکا نیوز" اعلام کرد: در دوران همه گیری ویروس کرونا در ایتالیا و در فاصله ماه‌های مارس و مه امسال، این کشور حدود ۲۰ میلیارد یورو زیان دیده است.
سازمان خواربار و کشاورزی ایتالیا در تازه‌ترین گزارش خود به استناد آمار‌های منتشر شده موسسه ملی آمار این کشور (ایستات) اعلام کرد: به علت همه گیری ویروس کرونا و در نظر گرفتن تعطیلی‌های گسترده دولتی در فعالیت واحد‌های اقتصادی و تجاری، طی سه ماه فصل بهار و از زمان شروع اعمال تعطیلی‌ها از مارس امسال (اسفند ۹۸)، این کشور، طی مناسبت‌های مختلف و جشن‌ها، تعداد ۸۱ میلیون گردشگر؛ به ویژه گردشگران خارجی را از دست داده است.
این سازمان همچنین سخنان اخیر "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا مبنی بر دعوت از شهروندان این کشور به گذراندن تعطیلی‌های خود در ایتالیا را دارای اهمیت خاصی دانسته است.
اثرات اقتصادی ویروس کرونا طی ماه‌های مارس، آوریل و مه امسال (اسفند ۹۸، فروردین و اردیبهشت ۹۹) موجب کاهش حدود ۲۰ میلیارد یورویی درآمد دولت در واحد‌های اقامتی و اسکان، رستوران داری، حمل و نقل و خرید کالا شده است.
انتهای پیام/