خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت‌ها در مناطق قرمز خراسان شمالی بیشتر شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 - 16:48
بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: نقاط قرمز استان شناسایی و برای این اماکن شرایط خاص تعریف شود تا اقداماتی مانند کنترل ورود و خروج، کاهش رفت و آمد و دیگر موارد تنظیم و ابلاغ شود.
شمالي،كرونا،خراسان،بهداشتي،شجاعي،استاندار،رعايت،مديريت،اجراي ...

به گزارش خبرنگار مهر محمدعلی شجاعی صبح امروز در ستاد مبارزه با کرونا خراسان شمالی که در محل استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: تعطیلی مشاغل تا پایان کرونا امکان پذیر نیست و باید به سمت بازگشایی پلکانی حرکت کنیم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در چنین شرایطی هنر مدیریت مسئولان را نشان می‌دهد.
استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی بعد از شروع فعالیت مشاغل مختلف از وظایف مسئولان است و اگر خوب اجرا نشود، یعنی کار را رها کرده‌ایم.
وی در ادامه افزود: مصوبه روی کاغذ به درد زندگی مردم نمی‌خورد، اجرای این مصوبات مهم است و باید نسبت به وظایف خود حساسیت داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم.
شجاعی بیان کرد: همه ما موظف هستیم با حساسیت روزهای اول به موضوع نگاه کنیم و سلامت مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای انجام هر فعالیتی مهم است.
استاندار خراسان شمالی با تاکید بر رصد شهرستان‌ها از لحاظ ابتلاء به بیماری کرونا گفت: محدودیت‌ها در مناطق با وضعیت قرمز باید بیشتر شود و در هر شهر، دهستان و منطقه که با تأیید دانشگاه علوم پزشکی نقاط با وضعیت قرمز شناسایی شوند در این مناطق شرایط خاص مانند کنترل ترددها پیش بینی و اجرا شود تا از انتقال ویروس جلوگیری شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: آمادگی لازم در سطح استان برای چگونگی برگزاری مراسم شب‌های قدر برقرار شود و تا ۴۸ ساعت آینده لیست اماکن برگزاری این مراسمات و دستورالعمل‌های بهداشتی جمع بندی شود.
محمد علی شجاعی بیان کرد: تمامی سازمان‌ها و ادارتی که تجمع مردم در آن زیاد است و به عنوان کانون شیوع ویروس کرونا هستند و مدیر مربوط پس از اعلام کتبی ستاد مدیریت بیماری کرونا باید تا ۴۸ ساعت بعد این موضوع را مدیریت کند و در بازدید میدانی بعدی اگر دوباره تجمعی دیده شود قطعاً با آن مدیر برخورد خواهیم داشت.
استاندار خرسان شمالی در انتها بیان کرد: جهت اجرای مصوبه اجباری شدن استفاده از ماسک توسط مردم باید زمان بدهیم و کمیته مردمی این کار را به عنوان یک نهضت در دستور کار خود داشته باشد تا در برخی از نقاط بتوانیم ماسک رایگان توزیع کنیم و برای اجرای این اقدام باید رسانه‌ها و صدا و سیما اطلاع رسانی داشته باشند.