خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری سومین همایش بین المللی ورزش های همگانی در جزیره کیش

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 09 اسفند 1397 - 00:32
سومین همایش بین المللی ورزش همگانی در جزیره کیش برگزار شد
ورزش،همگاني،توسعه،آمار،فدراسيون،جوانان،وزارت،روز،احمدي

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، سومین همایش بین المللی ورزش همگانی روز سه شنبه 7 اسفند ماه در جزیره کیش آغاز به کار کرد.
این همایش روز چهارشنبه 8 اسفند ماه با حضور دکتر عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان به کار خود پایان داد.
احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در اختتامیه این همایش اظهار داشت: فدراسیون ورزش های همگانی در سال های اخیر عملکرد مطلوبی داشته تا جایی که امروز مرکز آمار ایران آمار مشارکت در ورزش همگانی را 51 درصد اعلام کرده است که این آمار بسیار امیدوار کننده است.
وی با تاکید بر توجه و اهمیت ورزش همگانی گفت: ما باید بتوانیم با هم افزایی و خلق ایده های نو و خلاقانه آمار مشارکت را روز به روز افزایش دهیم، در این راستا تمام ارگان ها و نهاد ها مسئولند.
احمدی شهرداری را یکی از نهاد های موثر و پرتلاش در حوزه ورزش دانست و افزود: شهرداری ها در همه جوامع نقش محوری در توسعه و فراگیر شدن ورزش همگانی در میان مردم دارد.
این مسئول اقداماتی را که در راستای توسعه ورزش همگانی صورت گرفته است را شایسته ارج نهادن دانست و گفت: تلاش وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون ورزش های همگانی و ارگانهای ذی ربط در راستای سلامت عمومی در جامعه و ایجاد شور و نشاط بین مردم است.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در پایان ضمن تشکر از فدراسیون ورزش های همگانی، سازمان ورزش کیش و تفریحات سالم و حامیان مالی سومین کنگره بین المللی ورزش های همگانی گفت: ما امروز نیاز به جامعه فعال و پویا داریم.
فعال شدن کمیته ها در هیأت های ورزش همگانی استان ها یک مطالبه است و باید این هدف را دنبال کنیم تا بتوانیم درصد مشارکت ورزش همگانی را افزایش دهیم و این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/