حال تمامی مجروحان حادثه ناوچه کنارک مساعد است
مهر
|
سیاسی، استانها
|
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 - 09:39
زاهدان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: ۱۵ تن از مجروحین حادثه ناوچه کنارک به بیمارستان «امام علی(ع)» چابهار منتقل شده اند که حال عمومی آنها خوب گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهران امینی فرد اظهار داشت: به دنبال حادثهای که روز گذشته در آبهای دریای عمان اتفاق افتاد و با هماهنگی که در شهرستان چابهار و کنارک انجام شد ۱۰ دستگاه آمبولانس مصدومین را به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل کردند.
وی با بیان اینکه حال تمامی مجروحین مساعد است، افزود: ۱۵ مجروح منتقل شده به بیمارستان از همان آغازین لحظات با توجه به کادر مجرب موجود در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: ۲ نفر از مجروحین نیز به صورت سرپایی درمان شدند، در حال حاضر ۱۳ مجروح در بخشهای مختلف بستری هستند که اکثر آنها حال عمومی خوبی دارند.
امینی فرد تصریح کرد: مراحل درمانی مجروحین این حادثه به طور جد از امروز پیگیری میشود.