خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت خلیل‌زاده با برگزاری لیگ برتر

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 15:52
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: من مخالف برگزاری لیگ برتر هستم، چون خودم کرونا گرفتم و می‌دانم چقدر سخت است.
كرونا،ليگ،فوتبال،هيئت

به گزارش مشرق، اسماعیل خلیل‌زاده در خصوص ادامه تعطیلی لیگ برتر فوتبال به خاطر شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: من مخالف برگزاری لیگ برتر هستم، چون خودم به ویروس کرونا مبتلا شده بودم و می‌دانم که چه بیماری سختی است.
وی افزود: در همان زمان هم گفتم که اگر فوتبالیست کرونا بگیرد، شاید خیلی سخت باشد که بتواند دوباره فوتبال بازی کند.
بازیکنان سرمایه‌های این کشور هستند و با این کار نابود می‌شوند.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال تصریح کرد: البته این نظر شخصی من است و به عنوان رئیس هیئت مدیره استقلال این حرف را نمی‌زنم.
نظر من هم که اهمیتی ندارد و این تیم‌ها و مربیان هستند که باید نظرات خود را اعلام کنند تا در نهایت فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به جمع‌بندی نهایی برسند.