بیکاری جوانان بزرگترین آسیب اجتماعی شهرستان فریدن است
فریدن- امام جمعه داران گفت: یکی از بزرگترین دغدغهها و آسیبهای اجتماعی فریدن نبود اشتغال برای جوانان این شهرستان است که موجب مهاجرت آنها به حاشیه اصفهان میشود.

حجت الاسلام اسماعیل سیاوشی در گفتوگو با خبرنگار مهر با انتقاد از اجرایی نشدن عملیات تخصیص آب شرب و به نصف رسیدن حقابه آب کشاورزی شهرستان فریدن اظهار داشت: احقاق حقابه کشاورزی مردم شهرستان فریدن مورد کم لطفی مدیران استان اصفهان قرار گرفته در حالی که برای آبیاری فضای سبز شهری اصفهان ۷۰ حلقه چاه غیرمجاز حفر شده است.
وی گفت: شغل اکثر مردم شهرستان فریدن کشاورزی است اما برای آبیاری زمینهای زراعی به آب کافی دسترسی ندارند، هشت هزار کارخانه در اطراف اصفهان وجود دارد در حالی که یک کارخانه در شهر فریدن نیست.
نبود اشتغال برای جوانان فریدنی بزرگترین دغدغه است
امام جمعه داران گفت: یکی از بزرگترین دغدغهها و آسیبهای اجتماعی شهرستان فریدن نبود اشتغال برای جوانان است که سبب مهاجرت برخی شهروندان به حاشیه شهر اصفهان شده است، با استفاده از معادن خدادادی و پتانسیل و ظرفیت شهرستان فریدن میتوان زمینه ایجاد اشتغال جوانان را فراهم کرد.
وی با تأکید بر اینکه شهردار و شورای شهر داران کمپ تفریحی و گردشگری در شهر ایجاد کنند تا منفعت آن به شهر برگردد، تصریح کرد: برای ایجاد دهکده تفریحی چادگان زمین و آب منطقه فریدن بزرگ را تملک کردند اما منفعتی برای مردم این منطقه ندارد، بخشی از دهکده چادگان به شهرستان فریدن واگذار شود.
حجت الاسلام سیاوشی ابراز داشت: خاک حاصلخیز و مرغوب و آب و هوای مطلوب شهرستان زمینه پرورش و تولید محصولات کشاورزی و دامی و تبدیل شدن به قطب کشاورزی استان را دارد.
فریدن در راه ترانزیتی غرب استان قرار دارد
وی گفت: شهرستان فریدن از لحاظ موقعیت جغرافیایی در راه ترانزیتی غرب به مرکز استان قرار دارد که در جذب گردشگر نیز تأثیر دارد، آبادانی و بالفعل شدن ظرفیتهای شهرستان فریدن نیازمند مدیری توانمند است.
امام جمعه داران ضمن قدردانی از پرسنل و کادر درمانی بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن، افزود: مردم شهرستان فریدن با کمکهای مومنانه و همکاری در ضدعفونی شهر برگ زرینی در کارنامه خود ثبت کردند.