خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت واحدهای صنفی درزنجان به صورت ویژه بازرسی شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 15:08
زنجان- استاندار زنجان، با اشاره  به فعالیت واحدهای صنفی در استان زنجان، گفت: باید فعالیت این واحدهای صنفی توسط بازرسین نظارت شود چرا که مردم در این واحدها حضور دارند و نباید سلامتی مردم به
استان،زنجان،كرو،اصناف،اقلام،حقيقي،بهداشتي،واحدهاي

فتح الله حقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت واحدهای صنفی در استان زنجان، گفت: باید فعالیت این واحدهای صنفی توسط بازرسین به صورت ویژه بازرسی و نظارت شود چرا که مردم در این واحدها حضور دارند و نباید سلامتی مردم به خطر بیفتد.
وی اظهار کرد: سازمان صنعت و معدن و اتا ق اصناف و تعزیرات حکومتی استان اصناف را باید نسبت به رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی ملزم کنند.
استاندار زنجان، بر تداو م فاصله گذاری هوشمند اجتماعی در استان زنجان تاکید کرد و یاد آ و ر شد: باید اصناف در مکان فعالیت خود اقلام بهداشتی را در اختیار مشتریان قرار داده و خودشان هم از تجهیزات بهداشتی ماسک و دستکش استفاده کنند.
حقیقی با بیان اینکه برخی از مشاغل در استان زنجان به علت بیماری کرو نا متزلزل شدند، گفت: در این راستا باید کمیته برای احصا ء مشکلات واحدهای تولیدی در استان زنحان تشکیل شود.
وی ابراز داشت: در حال حاضر در شرایط جنگ و مقابله با کرو نا قرار داریم و همکاری مدیران استانی و حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی در تامین اقلام مور د نیاز بیماری کرو نا بسیار تعیین کننده است و در صورت کوتاهی موارد به دقت بررسی شده و به صورت جدی برخورد می‌شود.
استاندار زنجان، تصریح کرد: باید نظارت‌های جدی بر نحوه توزیع اقلام بهداشتی پیشگیرانه کرو نا در سطح داروخانه‌های استان زنجان انجام شود.
حقیقی گفت: از مشاغل آسیب دیده ناشی از کرو نا در استان هم حمایت خواهد شد و طبق مصوبه حمایت‌ها آغاز شده و ادامه دارد.