خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 14:47
شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از شناسایی پنج بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
نفر،بيماري،استان،كرونا،شيراني

به گزارش خبرنگار مهر، مجید شیرانی ظهر یکشنبه با اشاره به آمار جدید بیماری کرونا در استان چهارمحال و بختیاری در بیست و یکمین روز از اردیبهشت ماه سال ۹۹ عنوان کرد: از شروع خطر اپیدمی تا کنون یک هزار و۳۰۹ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه داشته‌اند.
وی گفت: تعداد افراد نمونه گرفته شده بستری و سرپایی سه هزار و۱۰۳ نفر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: تعداد بهبود یافتگان ترخیص شده از بیمارستان یا درمان در منزل ۴۱۷ نفر بوده است.
وی گفت: تعداد افراد بستری فعلی در مراکز درمانی ۳۲ نفر هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: با مثبت اعلام شدن آزمایشات پنج بیمار مشکوک طی ۲۴ ساعت گذشته، کل موارد مبتلا از آغاز بیماری که نتایج آزمایش آن‌ها مثبت اعلام شده ۴۵۹ نفر است.
شیرانی ادامه داد: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته مورد جدید، فوتی ناشی از ابتلاء به بیماری نوپدید کووید ۱۹، گزارش نشده و مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلاء به این بیماری در استان همان ۲۸ نفر است.