خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حوزه باید از دولت بی‌نیاز شود/ لزوم ترویج فرهنگ وقف

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 21:59
قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: امروز حرف‌های غلطی زده می‌شود که آن اندازه که بودجه به حوزه‌ها داده می‌شود به دانشگاه‌ها داده نمی‌شود، گفت: باید کاری کرد تا حوزه از دولت بی‌نیاز باشد.
اوقاف،وقف،حوزه،اشاره،توجه،واقفين،امامزادگان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی جعفر سبحانی شامگاه چهارشنبه در دیدار حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد به اهمیت وقف اشاره کرد و آن را امر بسیار مهمی خواند.
وی با اشاره به اینکه وقف در میان همه پدیده‌ها مظلومیت خاصی دارد، گفت: در گذشته مردم کمتر به اوقاف اعتماد می‌کردند و موقوفات خود را به آن نمی‌سپردند و از این جهت بسیاری وقف‌ها پنهان می‌ماند.
این استاد سطوح عالی حوزه با بیان اینکه اکنون مردم به اوقاف اعتماد دارند، افزود: باید فرهنگ وقف بیش از پیش ترویج شود؛ در کشورهای عربی اداره اوقاف مقام زیادی دارد و دارای جایگاه بالایی است.
تأکید بر توجه به نیات واقفین
وی با تأکید بر توجه به نیات واقفین، تصریح کرد: باید به منطقه‌هایی که در خطر هستند و ما در آن مناطق در اقلیت هستیم توجه بشود.
آیت الله سبحانی عنوان کرد: امروز حرف‌های غلط بسیاری زده می‌شود که یکی از آنها این است که تمام پول‌ها در حوزه هست و آن اندازه که بودجه به حوزه‌ها داده می‌شود به دانشگاه‌ها داده نمی‌شود، گفت: باید کاری کرد تا حوزه از دولت بی‌نیاز شود.
وی ابراز کرد: تمام امام‌زاده‌هایی که رسمیت دارند و مردم در آن بقاع متبرکه رفت و آمد دارند باید یک عالم دینی وجود داشته باشد و مراسم سخنرانی و منبر در آنجا برپا باشد.
این مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه باید جنبه فرهنگی امامزادگان حفظ شود، گفت: همانگونه که رهبری بارها اشاره داشتند امامزادگان و بقاع متبرکه باید به قطب‌های فرهنگی تبدیل شوند.