کشف ۲۸ کیلوگرم تریاک و روان گردان شیشه طی دو عملیات پلیسی درملایر
همدان - فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۱۰ کیلوگرم مواد روان گردان شیشه و ۱۸ کیلوگرم تریاک با لفافه طی ۲ عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان در شهرستان ملایر خبر داد.

سردار بخشعلی کامرانی صالح در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تلاشهای اطلاعاتی چند ماهه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان بر روی یک باند قاچاق و توزیع مواد روان گردان از نوع شیشه مشخص شد، این باند قصد انتقال مواد روان گردان از استانهای مرکزی به استان همدان و شهرستان ملایر را دارد.
وی افزود: با اشراف اطلاعاتی ایجاد شده در عملیات مشترک کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان و شهرستان ملایر، خودروی متهمان در ورودی این شهرستان شناسایی و در بازرسی از آن ۱۰ کیلو گرم روان گردان شیشه با لفافه کشف و یک متهم در این خصوص دستگیر و یک دستگاه خودرو سواری نیز توقیف شد.
سردار کامرانی صالح بیان کرد: در عملیات دوم در پی تلاشهای اطلاعاتی کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان، یک باند قاچاق که اقدام به انتقال مواد مخدر از استانهای جنوبی به استان همدان میکرد شناسایی شد.
وی افزود: با توجه به اشراف اطلاعاتی ایجاد شده، کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری کارکنان انتظامی شهرستان ملایر در یک اقدام عملیاتی منزل متهمان را شناسایی و در بازرسی از آن ۱۸ کیلو گرم تریاک با لفافه کشف و یک متهم در این رابطه دستگیر شد.
کشف بیش از ۱۸ کیلوگرم تریاک در کبودرآهنگ
فرمانده انتظامی استان همدان همچنین از کشف ۱۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک با لفافه توسط کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری کارکنان انتظامی شهرستان کبودرآهنگ در یک عملیات ضربتی خبر داد.
وی گفت: در پی تلاشهای اطلاعاتی کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان با همکاری پلیس آگاهی، باند قاچاق مواد مخدری که قصد انتقال مواد مخدر از استانهای جنوبی به استانهای غربی را داشتند شناسایی شدند.
سردار کامرانی صالح افزود: با هوشمندی مأموران و در یک اقدام عملیاتی با همکاری کارکنان انتظامی شهرستان کبودرآهنگ خودرو متهمان در خروجی این شهرستان شناسایی و در بازرسی از آن ۱۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک با لفافه کشف، یک دستگاه خودرو توقیف و ۲ متهم دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
کشف ماده مخدر صنعتی در همدان
فرمانده انتظامی استان همدان به کشف یک کیلو و ۸۵۱ گرم ماده مخدر شیشه از یک دستگاه خودرو پژو در همدان نیز اشاره کرد.
وی افزود: مأموران پلیس همدان حین گشت زنی به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ نوک مدادی با ۲ سرنشین که در یکی از محلههای شهر در حرکت بود، مشکوک و آن را توقیف کردند.
وی با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو، یک کیلو و ۸۵۱ گرم ماده مخدر شیشه کشف شد، گفت: متهمان دستگیر و برای تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفتند.