خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار؛ به سد طالقان نزدیک نشوید

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 13:38
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: با توجه به بارش‌های اخیر احتمال سرریز سد طالقان وجود دارد بنابراین مردم از نزدیک شدن به سد طالقان، رودخانه طالقان، رودخانه زیاران و شاهرود خودداری کنند.
سد،طالقان،قزوين،رودخانه،شركت

ایسنا/قزوین مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: با توجه به بارش‌های اخیر احتمال سرریز سد طالقان وجود دارد بنابراین مردم از نزدیک شدن به سد طالقان، رودخانه طالقان، رودخانه زیاران و شاهرود خودداری کنند.
یدالله ملکی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: در پی بارش‌های بهاری اخیر سد طالقان در آستانه سریز قرارگرفته است و بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که طی روزهای آینده این سد با سریز روبه‌رو خواهد شد.
وی افزود: با توجه به خطر سرریز سد از ساکنین پایین‌دست سد طالقان می‌خواهیم که کلیه تأسیسات و احشام خود را از بستر و حریم رودخانه خارج کنند، همچنین از هرگونه تردد، استقرار و نزدیک شدن به رودخانه طالقان رود و شاهرود به‌طور جدی خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین اظهار کرد: با توجه به شروع آبگیری شبکه آبیاری دشت قزوین از سد طالقان، از مردم درخواست می‌شود از هرگونه نزدیک شدن به رودخانه زیاران، سد زیاران، کانال‌های آبیاری و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی خودداری کنند.
وی تأکید کرد: هشدارهای لازم داده شده است و در صورت عدم توجه به اخطارهای فوق و بروز حوادث جانی و مالی ناشی از غرق‌شدگی در مجاورت تأسیسات آبی، شرکت آب منطقه‌ای و شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی دشت قزوین هیچ‌گونه مسئولیتی نخواهد داشت.
انتهای پیام