خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون: لندن باید تمدید مذاکرات «برگزیت» را توجیه کند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 21:16
رئیس جمهوری فرانسه به انگلیس هشدار داد: اگر لندن برای تمدید مذاکرات «برگزیت» به زمان بیشتری نیاز دارد؛ مشروط به اینکه قابل توجیه باشد از آن حمایت می کنیم.
تمديد،مذاكرات،اتحاديه،اروپا،امانوئل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه امروز چهارشنبه اعلام کرد: اتحادیه اروپا فقط به شرطی با تمدید مذاکرات برگزیت موافقت می کند که لندن برای به تعویق انداختن آن، دلیل آشکاری را ارائه کند.
رئیس جمهوری فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با آنگلا مرکل صدراعظم المان در این خصوص گفت: اگر انگلیس به زمان بیشتری نیاز دارد، ما از درخواست تمدید مذاکرات حمایت می کنیم، مشروط به اینکه قابل توجیه باشد.
«امانوئل ماکرون» در ادامه افزود: اما اگر دیدگاه مشخصی درباره این هدف دنبال نشود، به هیچ وجه با تمدید مذاکرات موافقت نخواهیم کرد.
این درحالیست که لندن قرار است ۲۹ ماه مارس سال جاری میلادی (۹ فروردین سال ۹۸) اتحادیه اروپا را تَرک کند؛ اما این کشور هنوز بر سر نحوه خروج و روابط آتی خود با اتحادیه اروپا به توافق نرسیده است.