درخواست آمریکا برای کمک گرفتن از پاکستان در مذاکرات بین کابل و طالبان
آمریکا از پاکستان خواسته تا از نفوذش برای تاثیر گذاری و فشار وارد آوردن بر طالبان برای آغاز سریع گفتگوهای بین افغانها با هدف پایان جنگ در افغانستان استفاده کند.

آمریکا از پاکستان خواسته تا از نفوذش برای تاثیر گذاری و فشار وارد آوردن بر طالبان برای آغاز سریع گفتگوهای بین افغانها با هدف پایان جنگ در افغانستان استفاده کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در افغانستان در روزهای گذشته به منطقه رفته و با مذاکره کنندگان طالبان و مقامها در پاکستان، افغانستان و هند با هدف حمایت برای سرعت بخشیدن به مذاکرات بین افغانی (دولت کابل و طالبان) که مولفه اصلی در توافق صلح است، دیدار داشت.
خلیلزاد در اسلام آباد با رئیس ارتش پاکستان دیدار کرد و به دنبال حمایت وی برای اعمال فشار بر طالبان به منظور کاهش خشونت و تسریع در آغاز روند مذاکرات بین افغانها بود.
در بیانیه سفارت آمریکا در اسلام آباد آمده است: خلیلزاد با رئیس ارتش پاکستان درباره تلاشهای در جریان از سوی آمریکا برای پیشبرد روند صلح در افغانستان گفتگو داشت و به دنبال حمایت از پاکستان برای اعمال فشار برای کاهش خشونت ها در افغانستان و همچنین آغاز سریع مذاکرات بین افغانها بود.
توافق صلح طالبان و آمریکا شامل آزادی حدود ۵۰۰۰ شبه نظامی در بند در ازای آزادی ۱۰۰۰ نیروی امنیتی افغانستان است.
کابل و طالبان تاکنون به ترتیب ۹۳۳ و ۱۵۵ زندانی را تبادل کردهاند.
در دسامبر گذشته میلادی، پاکستان مذاکرات بی سابقه ای را میان واشنگتن و طالبان سازمان دهی کرد و راه را برای توافق صلح دوحه، قطر بین دو طرف پیمود.
خلیزاد همچنین به دنبال کمک پاکستان برای کمک به دستیابی به آزادی مارک فرریچز، شهروند آمریکایی و مقاطعه کار است که از سوی شبکه حقانی در ژانویه در افغانستان ربوده شد.
البته این گروه مسئولیت این آدم ربایی را به عهده نگرفته است.
خلیلزاد همچنین این مساله را در دیدارش با رهبران طالبان در قطر را نیز مطرح کرد که آنها این آدم ربایی را رد کردند.
انتهای پیام