خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارق سابقه دار به ۳۱ فقره سرقت در سنندج اعتراف کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 09:27
سنندج - فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: سارق سابقه دار پس از دستگیری به ۳۱ فقره سرقت کابل برق و اماکن در سطح شهرستان سنندج اعتراف کرد.
سرقت،سارق،كابل،برق،سارقان،فقره

سردار علی آزادی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم های کابل برق در سطح شهرستان سنندج تحقیقات برای شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی های میدانی و استفاده از بانک اطلاعاتی سارقان سابقه دار، سارق حرفه ای و سابقه دار سیم های کابل برق حین سرقت در سطح شهر شناسایی و طی یک عملیات پلیسی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان ادامه داد: درتحقیقات تخصصی صورت گرفته و با ارائه شواهد و مستندات از سوی ماموران سارق چاره ای جز بیان حقیقت نداشت و به ۳۱ فقره سرقت کابل برق و اماکن دولتی و خصوصی اعتراف و مقادیری اموال مسروقه از وی کشف شد.
سردار آزادی با اشاره به اینکه در این رابطه یک مالخر نیز دستگیر شده است، یادآور شد: متهمان به همراه پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.