خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یمن ادعا‌های آمریکا در مورد نفتکش صافر را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1399 - 06:06
وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن با محکوم کردن ادعاهای آمریکا درباره نفتکش صافر در سواحل الحدیده کشور‌های ائتلاف متجاوز سعودی را مسئول کامل هرگونه نشت نفت از این نفتکش دانست.
دولت،صنعا،نفتكش،نشت،يمن،نجات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، هشام شرف، وزیر امور خارجه دولت نجات ملی در صنعا، پایتخت یمن بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا در مورد نفتکش صافر در سواحل الحدیده و مسئول دانستن صنعا در نشت نفت از این نفتکش را محکوم کرد.
هشام شرف اعلام کرد: «دولت صنعا در گذشته بار‌ها از سازمان ملل و نهاد‌های وابسته به آن و آژانس‌های ویژه این سازمان در یمن خواسته است یک تیم ارزیابی را برای نگهداری از انبار نفتی شناور (شرکت صافر) به سواحل الحدیده اعزام کنند.»
وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن گفت: «دولت نجات ملی پیشتر به شورای امنیت و طرف‌های مربوطه در مورد احتمال نشت نفت از این انبار نفتی شناور و جلوگیری ائتلاف متجاوز سعودی از نگهداری آن هشدار داده بود.»
وزیر یمنی گفت: «ما کشور‌های ائتلاف متجاوز سعودی را مسئول کامل هرگونه نشت نفت از نفتکش صافر و تلاش برای استفاده از این پرونده به منظور انجام هر گونه اقدام نظامی متجاوزانه و احمقانه، می‌دانیم.»
انتهای پیام/