خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار مصطفی الکاظمی با سفیر آمریکا در عراق

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 20:55
نخست‌وزیر عراق در دیدار امروز خود با سفیر آمریکا در بغداد تاکید کرد که عراق هرگز نقطه شروع تهدید کشور‌های همسایه یا دوست نخواهد بود.
عراق،آمريكا،سفير،تاكيد،مصطفي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق با سفیر آمریکا در بغداد دیدار و بر ضرورت حفظ امنیت منطقه و دور نگه داشتن آن از خطر‌ها تاکید کرد.
الکاظمی خطاب به سفیر آمریکا تاکید کرد: «عراق هرگز صحنه تسویه حساب‌ها و نقطه شروع حمله یا تهدید به هر کشور همسایه یا دوست نخواهد بود.»
نخست‌وزیر عراق در این گفت‌وگو بر ضرورت همکاری و هماهنگی میان دو کشور در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی، مبارزه با تروریسم و آماده سازی برای گفت‌وگو ‌های راهبردی میان آمریکا و عراق و تلاش برای حفظ امنیت و ثبات در منطقه و دور کردن خطر از آن تاکید کرد.
بیشتر بخوانید: اخراج نظامیان آمریکایی از عراق، مهمترین پرونده روی میز آقای نخست‌وزیر
سفیر آمریکا در بغداد نیز در این دیدار مدعی شد که واشنگتن آماده حمایت اقتصادی از عراق بوده و در زمینه کرونا نیز آمادگی کمک به عراق دارد.
هیئت دولت عراق امروز نخستین جلسه خود را به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر جدید عراق برگزار کرد.
انتهای پیام/