سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های خوب در استان، احتمال آتش سوزی در ارسباران را تشدید می‌کند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 19:27
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: بارش‌های خوب امسال در استانمان، احتمال آتش سوزی در ارسباران را تشدید می‌کند.
بازار،سوزي،تبريز،شرقي،آتش،بحران،مديريت،مراتع،مصوبات،مقرر،پيش ...

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: بارش‌های خوب امسال در استانمان، احتمال آتش سوزی در ارسباران را تشدید می‌کند.
محمد باقر هنربر روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این جلسه به ریاست معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد که اقدامات و اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه توسط ادارات کل منابع طبیعی و محیط زیست و سایر دستگاه‌ها در خصوص آتش سوزی مراتع و جنگل‌ها از آن جمله بود.
وی افزود: با توجه به تجارب تلخ آتش سوزی مراتع و جنگل‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم در این خصوص در دستور کار قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بند ج ماده ۱۲ قانون مدیریت بحران کشور، سازمان جنگل ها و مراتع کشور مسئول اطفای حریق بوده و ستاد کل نیروهای مسلح نیز بر اساس بند ز ماده ۱۴ مکلف به کمک در امداد هوایی است.
هنربر با اشاره به مصوبات کارگروه مخاطرات زلزله و لغزش لایه‌های زمین ، گفت: هم اهالی و هم دادستان تبریز پیگیر رانش کوی کاج ولیعصر تبریز بودند.
وی افزود: مقرر شد در ابتدا خطر رفع شده و سپس مطالعات میان مدت با تامین اعتبار از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح ایمنی بازار تبریز گفت: در این خصوص به مرور جلسه‌ای در معاونت پیشگیری آذربایجان شرقی نیز برگزار و مصوبات خوبی، تصویب و مقرر شد تا شرکت توزیع برق با همکاری و تعامل هیات امنای بازار و با نظارت میراث فرهنگی پست برق بازار ایکی قاپیلی را در اسرع وقت مستقر کند.
وی، جمع آوری مشاغل مزاحم برای امداد رسانی اضطراری و سیم‌های زاید و غیر استاندارد توسط اداره برق را از دیگر مصوبات به منظور پیشگیری از آتش سوزی در بازار تبریز عنوان کرد.
وی بیان کرد: همچنین مقرر شد طرح ایمنی بازار توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان پیگیری شود.
هنربر در خاتمه اظهار کرد: پوشش صنفی واحدهای صنفی توسط سازمان صنعت و معدن پیپگیری شود و مدیریت بحران استان هم پس از اجرا بر آن نظارت کند.
انتهای پیام