خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش مصرف روزانه بنزین تهران به دلیل زلزله

مشرق | اقتصادی | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 18:09
مصرف روزانه بنزین کشور روز جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه همزمان با وقوع زمین‌لرزه در استان تهران به ۵۷ میلیون لیتر رسید.
جمعه،مصرف،تهران،ازدحام

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، فاطمه کاهی رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: مصرف روزانه بنزین کشور روز جمعه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در حالی به ۵۷ میلیون لیتر رسید که این مقدار جمعه هفته پیش از آن (۱۲ اردیبهشت‌ماه) ۵۵ میلیون لیتر بود.
وی با اشاره به افزایش ۲ میلیون لیتری مصرف بنزین روزانه کشور گفت: این افزایش مصرف به دلیل شلوغی و ازدحام مردم در جایگاه‌های عرضه سوخت در نخستین ساعات وقوع زلزله در استان تهران بوده است که پس از ساعاتی از این ازدحام کاسته شد.
ساعت ٤٨ دقیقه بامداد امروز (جمعه، ۱۹ اردیبهشت‌ماه) زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر که مرکز آن حومه شهر دماوند در استان تهران گزارش شده، این منطقه و تهران را لرزاند.