خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به زراعت چوب اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 16:45
شهرکرد- رئیس اداره جنگل‌داری و جنگلکاری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت:یک هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به زراعت چوب اختصاص یافته است.
طرح،چوب،جنگل،كاري

علی‌حسین امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یک هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی استان به طرح زراعت چوب اختصاص دارد، گفت: در سال گذشته ۱۵۰ هزار نهال کبوده به منظور اجرای این طرح بین مجریان توزیع شد.
رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل کاری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در راستای حمایت از عرصه‌های جنگلی و طرح تنفس و محدودیت بهره‌برداری از جنگل‌ها در منطقه شمال، طرح زراعت چوب در کشور اهمیت بیشتر یافته و با جدیت اجرا می‌شود.
وی افزود: توسعه اراضی جهت کشت گونه‌های صنوبر به‌خصوص کبوده و تبریزی در استان‌ها برای تولید چوب مورد نیاز صنایع سلولوزی، کارخانه‌های تولید کاغذ و نئوپان و … برنامه‌ریزی شده است.
رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل کاری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه جنگل کاری در این استان از مهمترین برنامه‌های این سازمان است.