خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش تاثیرگذار سمن ها در مقابله با کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 14:30
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی حضور و فعالیت سمن ها در مقابله با کرونا را بسیار مهم و موثر دانست.
كرونا،سمن،استان،مركزي،فعاليت،مقابله،اكرمي،دلسوزانه،تصميمات،ا ...

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی حضور و فعالیت سمن ها در مقابله با کرونا را بسیار مهم و موثر دانست.
بهروز اکرمی روز شنبه بیستم اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از بازرسین سمن های استان در ایام کرونا اظهار کرد: پس از انتشار اولین خبر مبنی بر شیوع کرونا در کشور چین، کمتر کشوری تصور می کرد که شرایط امروز را تجربه کند.
وی افزود: ششم بهمن ماه پیش از آنکه مورد مثبتی از کرونا در استان مرکزی اعلام شود، جزو اولین استان هایی بودیم که جلسه مرتبط با بیماری کرونا را تشکیل دادیم و تصمیمات مناسبی هم در این جلسه اتخاذ شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه در استان مرکزی به کرونا یک نگاه عمومی و اداری نداشتیم تصریح کرد: یک روز مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی، یک مورد مثبت کرونا در استان اعلام شد که در همین راستا به سرعت دستور تهیه الکل برای بیش از هزار شعبه اخذ رای در سراسر استان صادر شد.
اکرمی بیان کرد: تصمیمات اتخاذ شده در استان در راستای مقابله با کرونا به موقع و بجا و سخت بوده که البته در ادامه نیز باید تصمیمات سخت گرفته شود، همچنین مرزبندی برای انجام اقدامات و فعالیت ها در استان در این رابطه وجود نداشته و مردم و سمن ها دلسوزانه پای کار آمدند که همین اقدامات و رفتارها سبب موفقیت در استان شد.
وی با اشاره به فعالیت تاثیرگذار سمن ها در راستای مقابله با کرونا اضافه کرد: کار دلی و وجدانی بسیار اثربخش است و سمن ها نیز دلسوزانه در این راستا فعالیت کردند و اگر این بازرسان از مجموعه سمن ها نبودند، موفقیت کنونی حاصل نمی‌شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: جامعه همچنان با این بیماری درگیر است و البته جامعه ما در بخش های دیگر نیز مشکلاتی دارد که حضور سمن ها در رفع این مشکلات قطعا تاثیرگذار خواهد بود.
اکرمی بیان کرد: پیشنهادات سمن ها کارشناسانه و دلسوزانه است و قطعا این پیشنهادات پیگیری و اجرا خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای ادامه کار نیاز است سمن ها با یک استراحت دو هفته‌ای، از اواخر ماه مبارک رمضان مجددا با شکلی جدید و متناسب با شرایط روز فعالیت خود را از سر بگیرند.
به گزارش ایسنا، در این جلسه از بازرسین منتخب تشکل های مردم نهاد فعال در راستای مقابله با کرونا تجلیل شد.
انتهای پیام