صدور ضمانت و اعتبار اسنادی، نیازی به گواهی مالیات مستقیم ندارد
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان گفت: صدور ضمانت و اعتبار اسنادی نیازی به گواهی مالیات مستقیم ندارد.

ایسنا/زنجان دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان گفت: صدور ضمانت و اعتبار اسنادی نیازی به گواهی مالیات مستقیم ندارد.
حسن دادگر در گفتوگو با ایسنا، از لغو پیشنیاز ارائه گواهی مالیات مستقیم برای صدور ضمانت نامه و اعتبار اسنادی در بانکها خبر داد و اظهار کرد: بر اساس بخشنامه صادره از طرف بانک مرکزی، در راستای تسهیل فرایندهای کسب و کار و تولید، دیگر نیازی به ارائه گواهی مالیات مستقیم برای صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبار اسنادی وجود ندارد.
این مسئول ادامه داد: پیشتر با افزایش سقف تسهیلات قابل ارائه، بدون نیاز به ارائه گواهی مالیات مستقیم گام بزرگی در راستای تسهیل فرآیند تولید برداشته شده بود که بر این اساس اشخاص حقیقی و حقوقی به ترتیب تا سقف دو میلیارد ریال و پنج میلیارد ریال میتوانند از تسهیلات بانکی با این شرایط بهرهمند شوند.
وی با اشاره به عملکرد نظام بانکی در استان، افزود: نظام بانکی استان همیشه همراه و پشتیبان فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان بوده و در سال جهش تولید بیش از پیش این سیاست را دنبال خواهد کرد.
دادگر با اشاره به عملکرد شبکه بانکی استان در سال گذشته، گفت: در این حوزه و در چند شاخص رشد قابل توجهی داشتهایم.
شاخص مصارف به منابع در سال ۹۷ به میزان ۸۰ درصد بود که در سال گذشته به ۹۰ درصد رسیده است.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان، یادآور شد: طی یک سال گذشته رشد ۱۳۵ درصدی در جذب تسهیلات بهینیاب وجود دارد که نشان از رشد ۲.۵ درصدی در جذب تسهیلات بخش رونق تولید دارد و امسال نیز پرداخت تسهیلات در حوزه جهش تولید در دستور کار است.
انتهای پیام