سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو در مسکو: به مقابله با ایران ادامه می‌دهیم!

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 19:00
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به روسیه سفر کرده است، اعلام کرد رژیمش به مقابله با ایران برای جلوگیری از نفوذ این کشور در سوریه ادامه خواهد داد.
پوتين،سفر،نتانياهو،اشغالي،سرزمين

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از جروزالم پست، نتانیاهو که به مسکو سفر کرده است، روز چهارشنبه در کنفرانس خبری با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در کاخ کرملین ادعا کرد که ایران بزرگترین تهدید برای امنیت و ثبات منطقه است.
وی مدعی شد رژیم اسرائیل مصمم است تا به اقدام علیه ایران و نیروهای متحد آن به منظور جلوگیری از گسترش نفوذ آن ها در سوریه ادامه دهد.
نتانیاهو در ادامه از پوتین دعوت کرد تا برای افتتاح بنای یادبودی برای قربانیان جنگ جهانی، به سرزمین های اشغالی سفر کند.
وی اعلام کرد اسرائیل هیچ گاه نقش روس ها را در مبارزه علیه نازی ها در جنگ دوم جهانی فراموش نخواهد کرد.
پوتین نیز اعلام کرد که به سرزمین های اشغالی فلسطین سفر خواهد کرد.
انتهای پیام/