ویدئو / طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان
ایسنا
|
فرهنگی و هنری، استانها، چندرسانهای
|
شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 12:51
شیرینیهای یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید میشود، ویژه تر است. «زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید میشود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفرههای افطاری ایرانیهاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزهداران بهکار میگیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کامشیرینیِ تازه عروس و داماد طی مراسمی توزیع میکنند.

شیرینیهای یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید میشود، ویژه تر است.
«زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید میشود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفرههای افطاری ایرانیهاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزهداران بهکار میگیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کامشیرینیِ تازه عروس و داماد طی مراسمی توزیع میکنند.
تصویربردار: محمدعلی صادقیان / تدوینگر: جواد علیزاده