خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کریدور "فناوری اطلاعات و ارتباطات" در آذربایجان شرقی راه اندازی می‌شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1399 - 10:38
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نقش و جایگاه اقتصاد دیجیتال و حوزه فناوری اطلاعات در ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان، گفت: برای استفاده بیشتر از این ظرفیت، کریدور "فناوری اطلاعات و ارتباطات" در استان راه‌اندازی می‌شود.
ICT،استان،كريدور،شرقي،حوزه،آذربايجان،فناوري

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نقش و جایگاه اقتصاد دیجیتال و حوزه فناوری اطلاعات در ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان، گفت: برای استفاده بیشتر از این ظرفیت، کریدور "فناوری اطلاعات و ارتباطات" در استان راه‌اندازی می‌شود.
علی جهانگیری در دومین جلسه کارگروه اقتصاد دیجیتال استان که به منظور هم‌اندیشی در خصوص راه‌اندازی کریدور فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایجان شرقی برگزار شد، افزود: هدف این طرح، ایجاد بستری برای تسهیل‌گری شرکت‌های حوزه ICT است تا ضمن تامین نیازهای استانی، منطقه‌ای و کشوری، زمینه برای صادرات محصولات ICT نیز فراهم شود.
وی با بیان این‌که راه‌اندازی این مرکز، امکان رشد شرکت‌های نوپای حوزه ICT و ایده‌های فناورانه در این حوزه را ایجاد می‌کند، گفت: برای این منظور باید برنامه‌ای مشخص و مدون تهیه و وظایف تمام دستگاه‌های مرتبط در اجرای پروژه مشخص شود.
وی همچنین برآورد منابع مورد نیاز برای راه‌اندازی کریدور ICT در استان را خواستار شد و افزود: باید با فراهم کردن امکانات و تسهیلات مناسب از جمله معافیت مالیات و عوارض، شرکت‌ها را برای استقرار در این مرکز ترغیب کنیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، جهانگیری با اشاره به اهداف راه‌اندازی کریدور ICT در استان، گفت: این مرکز باید محلی باشد تا سازمان‌ها نیازهای خودشان را در آن جا مطرح کنند و برای این نیازها راهکارهای مناسب ارائه شود.
انتهای پیام