خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله ۵ میلیاردی قاچاق تلفن همراه در استان همدان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 18:07
همدان - فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۸۳ دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در شهرستان فامنین خبرداد.
قاچاق،كشف،كامراني،رصد،گوشي،صالح،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار بخشعلی کامرانی صالح در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی شهرستان فامنین در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق و با رصد اطلاعاتی به منظور تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» موفق به کشف ۸۳ دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق شدند.
وی افزود: این محموله که در پوشش یک دستگاه خودروی سواری پیکان از شهرهای مرزی غرب کشور به سمت استان مرکزی در حال حرکت بود با رصد اطلاعاتی و در یک اقدام ضربتی شناسایی و توقیف شد.
سردار کامرانی صالح ارزش ریالی گوشی های قاچاق را بنا به نظر کارشناسان ۵ میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: در این رابطه یک نفر متهم نیز دستگیر و به همراه پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به کشف یک هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شده از ابتدای سال جاری تا کنون گفت: شهروندان از طریق تلفن ۱۱۰ می توانند هرگونه اخبار و اطلاعات در این خصوص را به پلیس اطلاع رسانی کنند.