خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ وضعیت اضطراری ملی علیه سوریه را تمدید کرد

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 19 اردیبهشت 1399 - 12:49
ترامپ رئیس جمهوری آمریکا وضعیت اضطراری ملی علیه سوریه را برای یکسال دیگر تمدید کرده است.
سوريه،اقدامات،ايالات،متحده،ملي،دولت،رژيم،اجرايي،امنيت،ادامه، ...

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا وضعیت اضطراری ملی علیه سوریه را برای یکسال دیگر تمدید کرد و خواستار آغاز مذاکرات برای انتقال قدرت در این کشور شد.
ترامپ روز پنج شنبه با امضای دستور العمل اجرایی، مدعی شد این اقدامات را برای مقابله با تهدید غیرمعمول و خارق‌العاده برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده ایجاد شده توسط اقدامات دولت سوریه در حمایت از تروریسم، حفظ اشغال فعلی در لبنان، دنبال کردن سلاح های کشتار جمعی و برنامه‌های موشکی و تضعیف تلاش‌های ایالات متحده و بین‌المللی با توجه به ثبات و بازسازی عراق انجام می‌دهد.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد بی رحمی رژیم و سرکوب مردم سوریه که خواستار آزادی و یک دولت نماینده آنان بوده‌اند، نه تنها خود مردم سوریه را به خطر انداخت بلکه باعث بی‌ثباتی تمام منطقه شد.
ترامپ افزود: اقدامات و سیاست‌های رژیم سوریه از جمله در رابطه با سلاح‌های شیمیایی، حمایت از سازمان‌های تروریستی و مانع از عملکرد موثر دولت لبنان، موجب تقویت ظهور افراط‌گرایی و فرقه‌گرایی و تهدیدی غیرمعمول و خارق‌العاده برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده شده است.
در بیانیه ترامپ آمده است: در نتیجه، وضعیت اضطرار ملی اعلام شده در 11 مه 2004 و اقدامات فوری برای مقابله با آن در دستورالعمل اجرایی 13338 در تاریخ 25 آوریل 2006 و سایر دستورالعمل‌های اجرایی مربوطه تا یازدهم مه سال 2020 ادامه می‌یابد.
به گزارش ایرنا، ترامپ افزوده است: ایالات متحده از رژیم اسد و پشتیبانانش می‌خواهد که جنگ خشونت آمیز خود را متوقف کنند، آتش بس در سراسر کشور را به تصویب برسانند، ارسال کمک‌های بشردوستانه به همه نیازمندان سوریه را میسر سازند و برای انتقال سیاسی در سوریه مذاکره کنند که مسیری قابل اعتماد در امتداد قطعنامه 2254 شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهد بود.
وی ادامه داد: ایالات متحده برای تعیین ادامه یا خاتمه این اضطرار ملی متناسب با اقدامات دولت سوریه در آینده، تغییراتی را در ترکیب، سیاست‌ها و اقدامات در نظر خواهد گرفت.