خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجار: زلزله ۵.۱ ریشتری زلزله اصلی بوده است

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 19 اردیبهشت 1399 - 02:35
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تا کنون ۷ پس لرزه آمده است و می توانیم بگوییم زلزله ۵.۱ ریشتری زلزله اصلی بوده است و این نگرانی ما را کم می کند.
زلزله،لرزه،خسارت،اصلي،گزارش،ريشتري،نجار

به گزارش مشرق، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با شبکه خبر گفت: زلزله ۵.۱ ریشتری در حوالی مشا در دماوند را شاهد بودیم که در تهران به وضوح احساس شد و استان های همجوار نیز آن را حس کردند.
به دنبالش پیگیری هایی صورت گرفت و عوامل اجرایی ابعاد کار را بررسی کردند.
وی ادامه داد: تا این لحظه مشکل خاصی را شاهد نبودیم به جز نگران مردم عزیز که تقریباً از زیر سقف ها بیرون رفتند.
تا این لحظه خسارت جانی نداشتیم و خسارت مالی نیز گزارش نشده و رصد می شود تا بدانیم ابعاد خسارت چقدر بوده است و در ساعت بعدی در خبرهای بعدی گزارش خواهیم کرد.
نجار ادامه داد: نکات قابل عرض اینکه الان حدود ۷ پس لرزه را ثبت شده داریم بالاترین ۲.۵ بوده و ۵.۱ زلزله اصلی بوده و همین نگرانی ما را کاهش می دهد.
با توجه به روال زلزله ما پیش لرزه داریم، زلزله اصلی و پس لرزه را داریم.
اگر پیش لرزه ها از یک عددی به صورت تصاعدی بالا برود نگران کننده است اما اگر زلزله بیاید و پس لرزه ها از اعداد ۴ و ۳ به دو و یک برسد نگرانی ما برطرف می شود و می توان گفت زلزله ۵.۱ ریشتری زلزله اصلی بوده است.
وی گفت: مردم اخبار را از رسانه ملی و مسئولان پیگیری کنند.
ما توصیه نمی کنیم که مردم لزوماً به زیر سقف برگردند اما اگر بیرون هستند فاصله اجتماعی را رعایت کنند.