سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سمپاشی کانون‌های ملخ در لامرد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 - 18:49
مدیر جهادکشاورزی شهرستان لامرد گفت: کانون‌های جدید از آفت ملخ دز این شهرستان شناسایی و اقدامات لازم برای سمپاشی انجام شده است.
ملخ،لامرد،آفت،هكتار،شهرستان،مبارزه،جهادكشاورزي،نسل

ایسنا/فارس مدیر جهادکشاورزی شهرستان لامرد گفت: کانون‌های جدید از آفت ملخ دز این شهرستان شناسایی و اقدامات لازم برای سمپاشی انجام شده است.
محمدصادق فانی در گفت و گو با ایسنا گفت: در پی ریزش های جدید ملخ در شهرستان و تشکیل اکیپ های پایش، گزارش کشاورزان و پایش های صورت گرفته کانون های جدید آفت ملخ صحرایی شناسایی و اقدامات لازم انجام و عملیات سمپاشی انجام شده است.
مدیر جهادکشاورزی لامرد با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان عملیات سم پاشی تا سحرگاه ادامه دارد، اضافه کرد: ریزش های آفت ملخ صحرایی بالدار نسل جدید در روستاهای لاورخشت، کندر عبدالرضا، کندر محمدی، سه تنبک، خندق و زنگنه مشاهده شده است که بلافاصله و در اسرع وقت اقدام لازم انجام و مبارزه انجام شده است.
وی افزود: در مجموع تاکنون 6801 هکتار مبارزه شامل 2005 هکتار ملخ بالغ سن اول، 3371 هکتار مبارزه پوره و 1425 هکتار نیز مقابله با ملخ بالدار نسل جدید خاطرنشان کرد.
فانی همچنین گفت: ملخ های نسل جدید در مرحله نابالغ می باشند و به شدت تغذیه کرده و اگر به موقع مبارزه انجام نگیرد خسارت زیادی وارد کرده و کل سبز مزرعه، باغ‌ها و مراتع را نابود می کند.
لذا به کشاورزان توصیه می شود به محض مشاهده آفت، مراتب را به جهادکشاورزی اطلاع داده و کلیه امکانات خود را آماده مقابله با سم پاشی کنند.
مدیرجهادکشاورزی لامرد با اشاره به بارش تگرگ و باران در این شهرستان، خاطرنشان کرد: این بارشها که اوج آن مربوط به 14 اردیبهشت بود، زیانی به مزارع و کشاورزی لامرد وارد نکرده است.
انتهای پیام