شنبه؛ امکان تغییر نحوه قیمت گذاری خودرو بررسی میشود
درادامه پیگیریهای باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر تفاضل قیمتی خودرو میان بازار و درب کارخانه وزیر نسبت به برگزاری جلسه با شورای رقابت واکنش نشان داد.

واکنش دوم وزیر صمت به نابسامانی قیمت خودرو؛
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از پخش گزارش باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تصمیم گیری ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت برای تعیین قیمت خودرو درب کارخانه به قیمت ( قیمت تمام شده به علاوه ۵ درصد سود) بدون نظر شورای رقابت، وزیر صمت واکنش نشان داده دستوری را برای بررسی گرانی خودرو را داده و همچنین درخواست شرکت در جلسه مشترک با اعضای شورای رقابت برای استفاده از نظرات و پیشنهادات و نتیجه گیری در این شورا را داده است تا بر سر مدل جدید قیمت گذاری به توافق شورای رقابت به توافق برسد.
بیشتر بخوانید: آیا باید منتظر گرانی در بازار خودرو بود؟
/ یکهتازی سازمان حمایت در افزایش قیمتها
رضا شیوا، رئیس شورای رقابت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در این باره گفت: با ستاد تنظیم بازار برای تغییر قیمت خودرو اختلاف نظر داریم چراکه آنها روش محاسبه برای قیمت را روش هزینه تمام شده اعلام کرده اند، در صورتی که شورای رقابت روش سقف قیمتی را دارد که بر این اساس قیمت پایه را به اضافه تورم بخشی که از بانک مرکزی میگیریم محاسبه میکنیم.
انتهای پیام/